Kde najdu dokumentaci k API pro svůj server?
Zdravím všechny, potřeboval bych trochu pomoci ohledně dokumentace k API pro můj server. Narazil jsem na několik problémů, když jsem se snažil nastavit integraci a zjistit, jak přesně to všechno funguje. Mám server běžící na nějakém frameworku a teď si nejsem úplně jistý, kde hledat tu správnou dokumentaci, která by mi pomohla pochopit API a všechny dostupné endpointy. Zkoušel jsem různý weby, ale většinou končím na stránkách, které nemají aktuální informace nebo jsou příliš technické a já se v tom ztrácím. Myslel jsem, že bych mohl najít něco jednoduchého, co by mi ukázalo základní příkazy a možnosti volání API. Někdo mi říkal, že by mohla být dokumentace na GitHubu nebo přímo na stránkách výrobce softwaru, ale já jsem to tam nějak nenašel. Kdyby měl někdo tip na konkrétní odkaz nebo jestli víte, jak to funguje ve vztahu k mým potřebám, byl bych fakt vděčný. Není to pro mě úplně lehké a uvítal bych více pohledů na to, kde všude se dá hledat. Možná existují i nějaké komunitní fóra nebo skupiny, kde by se o tom dalo pobavit s někým, kdo má víc zkušeností? Každopádně díky za jakoukoli pomoc!