Jak vybrat nejlepší CDN pro moje potřeby?
Přemýšlím o tom, jak vybrat tu nejlepší CDN pro můj web. Mám totiž pocit, že pokud chci zrychlit načítání stránek a zlepšit uživatelskou zkušenost, tak je tohle nutnost. Ale jak vůbec začít? Vím, že na trhu je spousta různých poskytovatelů a každá CDN má své výhody a nevýhody. Zajímalo by mě, co všechno bych měl brát v úvahu při výběru. Je důležité se zaměřit na geografickou dostupnost serverů? Jak moc hraje roli cena v porovnání s kvalitou služeb? A co funkce jako SSL certifikáty nebo ochrana proti DDoS útokům? Mám také obavy ohledně jednoduchosti integrace s mým stávajícím hostingem, protože nechci trávit celé dny nastavováním věcí, když bych mohl mít více času na obsah. Navíc mě zajímá, jak je to s podporou a zákaznickým servisem. Pokud by se něco pokazilo, potřebuju mít jistotu, že se mohu na někoho obrátit. A co výkon? Jak zjistit, která CDN nabízí nejlepší rychlost a spolehlivost? Nechtěl bych nakonec investovat do něčeho, co mi nakonec nepomůže. Takže pokud máte nějaké doporučení nebo zkušenosti s výběrem CDN, budu moc rád za vaše rady a tipy. Jaké faktory jste zohledňovali vy při svém rozhodování? Děkuji!