Co dělat když se mi nepodaří obnovit data ze zálohy?
Přemýšlím, co dělat, když se mi prostě nedaří obnovit moje důležitá data ze zálohy. Zkoušel jsem už snad všechno, co mě napadlo, ale pořád nic. Nejdřív jsem se snažil použít nástroje, které mám k dispozici na mém serveru, ale ta funkce obnovy se nějak zadrhla. Jestliže mám zálohu na externím disku, tak se mi taky nedaří ji pořádně načíst. Zkoušel jsem různé programy a dokonce i příkazový řádek, ale ani to nepomohlo. Co když ta záloha není úplně v pořádku, nebo jsem ji špatně vytvořil? Jak to vůbec zjistit? Mám strach, že přijdu o všechny své soubory a dokumenty. Co byste doporučili? Existují nějaké specifické postupy nebo tipy pro obnovení dat? Mohou být k dispozici nějaké specializované nástroje nebo služby, které by mi mohly pomoct? Bojím se, že jsem něco pokazil a teď už to nebude možné zachránit. Jaké máte zkušenosti s tímto problémem? Měli jste někdy situaci, kdy jste nedokázali obnovit data ze zálohy? Jak jste to vyřešili? Doufám, že mi pomůžete najít nějaké řešení nebo aspoň klid na duši v této frustrující situaci.