Co dělat, když se virtuální server nechce spustit?
Snažím se rozjet svůj virtuální server, ale prostě se nedaří. Zkoušel jsem už snad všechno, co mě napadlo. Server mám nastavený na nějakém poskytovateli služeb a když se pokusím ho zapnout, tak se nic neděje. Sice mám přístup do administrace, ale tam to vypadá jako španělská vesnice. Nechápu, proč se mi tohle děje, když jsem předtím neměl žádné problémy. Možná jsem udělal nějakou chybu při konfiguraci? Mám podezření, že by to mohlo být něčím jiným, jako třeba sítěmi nebo bezpečnostními pravidly, ale vůbec nevím, kde začít hledat. Mám zkontrolovat logy? Nebo existuje nějaký způsob, jak zjistit, jestli vůbec server dostává požadavky? Napadlo mě i zkusit restartovat celý systém, ale bojím se, že tím bych mohl způsobit ještě větší komplikace. Kdyby někdo měl podobnou zkušenost nebo věděl, co by mohlo být špatně, byl bych moc vděčný za každý tip. Jaké jsou nejčastější důvody, proč virtuální server nefunguje? Jakými kroky bych měl projít k tomu, abych zjistil příčinu? Děkuji všem za jakoukoli pomoc!