Jak zlepšit rychlost hybridního cloudu?
Rád bych se zeptal, jaké jsou nejlepší tipy a triky pro zrychlení výkonu hybridního cloudu. Mám pocit, že moje aktuální nastavení není úplně optimální a potřeboval bych poradit, co všechno můžu udělat, abych dosáhl lepší efektivity a rychlosti. Zda je třeba se zaměřit na konkrétní hardware, nebo jestli existují nějaké softwarové řešení, co by mohly pomoci. Odpovídá mi to na otázku o latenci mezi místními servery a cloudem, protože se mi zdá, že přenos dat trvá příliš dlouho. A taky by mě zajímalo, jestli je důležité mít správně nastavené síťové zařízení nebo zda by mohly pomoci technologie jako CDN. Mám také obavy ohledně zabezpečení a jak to ovlivňuje rychlost. Můžete mi říct, jestli třeba používání šifrování zpomaluje přenos dat na hybridním cloudu? A co například optimalizace datových toků? Je dobré věnovat pozornost tomu, jak jsou data organizována a jakým způsobem se synchronizují mezi místními servery a cloudem? Budu vděčný za jakékoli rady nebo doporučení, co všechno bych měl prověřit nebo upravit, abych zvýšil výkon svého hybridního cloudu.