Co dělat, když se mi ztratil přístup k hybridnímu cloudu?
Zdravím všechny, potřebuju poradit, protože jsem se dostal do docela prekérní situace. Mám nastavený hybridní cloud, kde jsem měl ukládání dat a zálohy pro naši firmu, ale teď jsem ztratil přístup. Nevíte, co bych měl dělat? Zkoušel jsem se přihlásit několikrát, ale pořád mi to hází nějakou chybu a já už vím, že jsem si určitě nezapomněl heslo. Mám pocit, že to může být něco s autentifikací nebo s tím, že se změnily nějaké bezpečnostní protokoly. Zkoušel jsem i resetovat heslo, ale to taky nefungovalo. Myslíte, že by mohlo být něco špatně s účtem nebo se serverem? Kdybych věděl, jak kontaktovat technickou podporu toho cloudového poskytovatele, tak bych to udělal, ale vůbec nevím, jak na to. Má někdo podobnou zkušenost? Co byste doporučili jako prvotní kroky? Měli byste nějaké tipy na troubleshooting? Vím, že hybridní cloud je trochu komplikovanější než jen klasický cloud, ale potřebuju rychle vyřešit tenhle problém. Jaké jsou možnosti obnovení přístupu? A co když se mi podaří dostat zpět do systému? Jaký je nejlepší způsob zabezpečení účtu do budoucna? Omlouvám se za zmatený dotaz, ale fakt nevím, co dál dělat.