Jak poznám, že je čas přejít na lepší hosting?
Mám pocit, že můj současný hosting už není to pravé ořechové. Všiml jsem si, že moje webovky občas padají, nebo se načítají pomalu, což je pro mě velký problém. Jak poznám, že je opravdu čas na změnu hostingové služby? Vždycky jsem si myslel, že když mám nějaký základní tarif, tak by to mělo stačit. Ale teď jsem v situaci, kdy mi zákazníci říkají, že se nemohou dostat na stránku, nebo že jim to trvá věčnost. Přemýšlím o tom, jestli by nebylo lepší investovat do kvalitnějšího hostingu s lepšími parametry. Jaké signály bych měl sledovat? Jsou nějaké konkrétní ukazatele, které by mohly naznačovat, že ten můj současný hosting nestíhá? Zajímá mě také, zda je nějaký test, který bych si mohl udělat sám, abych zjistil výkon hostingu. Mám se dívat na dobu načítání stránky nebo na dostupnost serveru? A co zabezpečení a podpora? Kdy je dobré začít uvažovat o přechodu na VPS nebo dokonce dedikovaný server? Rád bych slyšel vaše zkušenosti a rady ohledně toho, jak správně vyhodnotit situaci a jak se rozhodnout pro lepší hosting. Děkuju!