Jaké jsou hlavní výhody veřejných serverů?
Zajímalo by mě, jaké vlastně jsou ty hlavní výhody veřejných serverů. V poslední době se o tom dost mluví a já jsem si říkal, že by bylo fajn mít o tom trochu víc jasno. Proč by měl někdo používat veřejné servery místo třeba soukromých nebo dedikovaných? Přemýšlím nad tím, jestli to má nějaké ekonomické výhody, nebo třeba co se týče přístupnosti a flexibility. Slyšel jsem, že veřejné servery mohou být skvělou volbou pro malé projekty nebo pro jednotlivce, kteří nemají velké rozpočty na hosting. Je to opravdu tak? Jak to vlastně funguje s bezpečností na veřejných serverech? Mám pocit, že lidé se často bojí o své data, když je ukládají na něco, co je sdílené s ostatními. Také mě zajímá, jestli je to dobrá možnost pro testování aplikací nebo pro učení se novým technologiím. Jaké máte zkušenosti s veřejnými servery? Myslíte, že je to budoucnost hostingu a správy dat, nebo mají svoje limity? Rád bych slyšel názory ostatních, protože mám pocit, že v tom může být nějaký potenciál a výhody, o kterých jsem ještě neslyšel.