Co potřebuji k nastavení soukromé části hybridního cloudu?
Zajímalo by mě, jaké jsou základní kroky a požadavky na to, abych mohl nastavit soukromou část hybridního cloudu. Myslím, že mám nějakou představu o tom, co hybridní cloud je, ale nevím přesně, co všechno potřebuji na to, abych si to mohl zprovoznit. Mám pár serverů, ale nevím, jestli mám investovat do nějakého specializovaného hardware nebo software. Jaké technologické komponenty jsou klíčové pro nastavení soukromé části? Mám také obavy ohledně bezpečnosti a správy dat. Jaké nejlepší postupy bych měl dodržovat, abych zajistil, že moje data zůstanou chráněná a dostupná? Co všechno bych měl zvážit při volbě cloudové platformy nebo nástrojů pro orchestraci? Je potřeba mít pokročilé znalosti o sítích a virtualizaci, nebo se dá s tímto projektem začít i jako úplný nováček? Jaké funkce a možnosti by měla mít soukromá část hybridního cloudu, aby splnila moje potřeby? A co konektivita mezi veřejným a soukromým cloudem? Jak to funguje a co je potřeba k tomu, aby to hladce běželo? Všechno mi to připadá docela složité a rád bych dostal nějaké tipy nebo rady od těch, kteří už mají zkušenosti s nastavením hybridního cloudu. Děkuji za jakoukoli pomoc!