Mohu využívat více cloudových služeb současně a co to obnáší?
Zajímalo by mě, jestli je možné používat víc než jednu cloudovou službu najednou a co všechno to vlastně obnáší. Mám na mysli situaci, kdy například využívám Google Drive pro ukládání dokumentů, ale zároveň mám i Dropbox na sdílení fotek s rodinou a OneDrive pro práci s office aplikacemi. Jak se to dá všechno propojit? Je to složité na nastavení nebo to zvládne i někdo, kdo není moc technicky zdatný? Vím, že každá služba má svoje specifika a funkce, tak jak se orientovat v tom, co je pro mě nejlepší? Taky se bojím, že třeba budu mít problémy s přístupem k souborům nebo že se mi to celé nějak zkomplikuje. Navíc, co když bych chtěl mít vše synchronizované napříč zařízeními? Co třeba bezpečnostní otázky – neznamená to větší riziko, když mám víc účtů na různých platformách? A co když se jedna z těchto služeb rozhodne změnit podmínky nebo přestat fungovat? Jak jsou na tom tyto cloudové služby s kapacitou a cenou, když začnu kombinovat víc účtů? Nějaké rady, tipy nebo zkušenosti by byly super. Jak bych měl vlastně přistupovat k výběru těchto služeb tak, abych z nich vytěžil maximum a vyhnul se nějakým zbytečným problémům?