Proč mi server neustále padá, co s tím mám dělat?
Mám takový problém, který mě trápí už nějakou dobu a potřeboval bych radu od někoho, kdo se v tom vyzná. Můj server začal padat vždycky, když ho nejmíň potřebuji. Je to fakt frustrující, protože zrovna když chci spustit důležitou aplikaci nebo udělat nějaké změny, tak se to stane. Zkoušel jsem už různé věci, ale nic nepomohlo. Server běží na Linuxu a občas se mi zdá, že jsou tam nějaké chyby v logu, ale nevím přesně, co s nimi dělat. Můžou za to přetížené zdroje nebo špatná konfigurace? Kolikrát je to jen o tom, že server nemá dostatek RAM nebo CPU? Taky jsem slyšel, že některé pluginy nebo aplikace můžou způsobovat konflikty a tím pádem padání. Jak mám zkontrolovat, jestli to není tímto? Mám se dívat na využití procesoru nebo paměti a jaký monitoring bych měl používat? Existuje nějaký způsob, jak zjistit, proč server padá a co s tím udělat? Kde začít hledat příčiny? Zkoušel jsem restartovat server a i to nezabralo. Je možné, že by mohl být problém na straně poskytovatele hostingu? Už mě to dost vyčerpává a nevím si rady. Pokud máte někdo podobnou zkušenost nebo víte, co by mohlo být špatně, budu moc vděčný za jakoukoli pomoc.