Jak vyřešit problémy s neúspěšnými aktualizacemi Windows Server?
Mám takový velký problém s aktualizacemi na mém Windows Serveru. Už několik týdnů se mi nedaří úspěšně provést aktualizace a vždycky mi to hodí nějakou chybu. Zkoušel jsem různé způsoby, jak to opravit, ale pořád nic nepomáhá. Někdy se mi dokonce stane, že server restartuji a po restartu se mi aktualizace pokusí znovu nainstalovat, ale opět skončí jako neúspěšné. Nevíte, co by mohlo být špatně? Zkoušel jsem i spustit Windows Update Troubleshooter, ale ani to nepomohlo. Mám pocit, že už jsem zkusil skoro všechno. Myslím, že by to mohlo být něco s připojením k internetu nebo s nějakými politikami zabezpečení, které máme nastavené. Ovlivňuje to i výkon serveru a už začínám být dost frustrovaný. Někdo mi radil zkontrolovat logy událostí, ale nevím přesně, na co se mám dívat. Jak bych měl postupovat při řešení těchto problémů? Kde hledat další možné příčiny? Jaké příkazy bych měl použít v PowerShellu nebo v příkazovém řádku k diagnostice a opravě aktualizací? Je možné, že by mohl být problém i s nějakým softwarem třetích stran, který na serveru běží? Budu vděčný za jakékoliv rady nebo tipy, které by mi mohly pomoci vyřešit tyto neúspěšné aktualizace, protože bez nich nemohu běžně fungovat a mám obavy o bezpečnost mého serveru.