Jaké nové technologie a trendy přinesou fyzické servery v roce 2024?
V poslední době se hodně mluví o tom, jak se technologie neustále vyvíjejí a jak to ovlivňuje naše servery a celé datové centrum. Zajímalo by mě, co všechno se chystá na rok 2024, pokud jde o fyzické servery. Jaké nové trendy můžeme očekávat? Budou třeba nějaké revoluční změny v oblasti energetické efektivity nebo chlazení? Slyšela jsem něco o nových typech procesorů nebo inovacích v úložných systémech. Bude mít větší význam třeba hybridní cloud nebo virtualizace? Myslíte, že se dočkáme většího rozšíření umělé inteligence přímo na serverech, nebo to zůstane spíše v oblasti softwaru? Co říkáte na trend edge computingu a jak by mohl ovlivnit fyzické servery v blízké budoucnosti? A co bezpečnost? Bude se něco měnit v tom, jak chráníme naše servery před kybernetickými útoky? Jaké nové technologie by mohly přinést zlepšení v oblasti správy serverů? Ještě by mě zajímalo, jestli se plánují nějaké změny v designu serverových skříní nebo racků, které by mohly ovlivnit efektivitu a flexibilitu celého systému. Dejte mi vědět, co si o tom myslíte a jaké novinky vás osobně nejvíc zajímají.