Jaké free nástroje na load testing byste doporučili?
Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat, jestli znáte nějaké dobré free nástroje na load testing, které by mi pomohly otestovat výkon našich serverů. Dělám na projektu, kde plánujeme spustit novou aplikaci a potřebujeme zjistit, jak si naše servery poradí s větším množstvím uživatelů. Je toho dost na trhu a já jsem trochu ztracený v tom, co by mohlo být pro nás nejlepší. Ideálně bych chtěl něco, co je snadno použitelné a zároveň poskytuje solidní výsledky. Narazil jsem na nějaké placené možnosti, ale rád bych začal s něčím bez nákladů, abych měl představu o tom, co všechno je potřeba a jak to celé funguje. Zajímá mě, jestli máte zkušenosti s něčím konkrétním, co byste mohli doporučit. Vím, že existují různé typy testování jako stress testing nebo performance testing a rád bych se dozvěděl víc o tom, jaké nástroje jsou populární právě teď. Možná máte nějaké tipy na open-source řešení nebo i cloudové služby, které nabízí free tier? Jaké jsou vaše zkušenosti s těmito nástroji? Jak jednoduché je nastavení a analýza výsledků? Předem díky za jakoukoli pomoc!