Jak mohu zjistit, zda jsou výsledky mého výkonového testu dobré?
Jsem teď v situaci, kdy jsem si nechal udělat výkonový test na serveru a nemám úplně jasnou představu o tom, jak interpretovat výsledky. Vím, že jsou nějaké normy a standardy, ale jak vlastně zjistím, jestli moje čísla jsou v pořádku? Mám porovnat své výsledky s něčím jiným, jako jsou benchmarky nebo doporučení od výrobců? Co když mi ty hodnoty vůbec nedávají smysl a nevím, co je dobré a co špatné? Hlavně bych se chtěl vyhnout tomu, abych si nakonec myslel, že je všechno skvělé, když ve skutečnosti by to mohlo být lepší. Jaké faktory bych měl brát v potaz při hodnocení těchto výsledků? Měla by mě zajímat latence, propustnost nebo něco jiného? A co pokud se srovnám s jinými servery ve stejné kategorii? Kde můžu najít tyto informace a jak vlastně zjistím, jestli splňuji nějaká kritéria pro výkon? Existují nějaké online nástroje nebo platformy, které by mi mohly pomoct získat lepší přehled o tom, jak jsem na tom oproti konkurenci? Pokud už máte nějaké zkušenosti s tímhle, budu rád za každý tip nebo rady, jak se v těchto technických datech orientovat. Takže co myslíte, jak to všechno správně vyhodnotit?