Pomůže přístupový bod zlepšit Wi-Fi v zahradě?
Mám takový problém, který se týká mého Wi-Fi signálu a rád bych znal názory ostatních. Žiji v domě se zahradou a moc času trávím venku, ale když jsem venku, tak mám s Wi-Fi hrozné problémy. Signál je slabý, občas úplně vypadne a já nemohu ani poslouchat hudbu nebo brouzdat po internetu, což mě fakt štve. Slyšel jsem o přístupových bodech, ale nevím, jestli by mi to pomohlo. Myslíte, že když dám přístupový bod do zahrady nebo poblíž okna, zlepší se tím signál? Nebo je to celé spíše mýtus? Zajímalo by mě, jestli někdo máte zkušenosti s tímto řešením a co všechno je potřeba k tomu nastavit. Dával jsem na netu dohromady nějaké informace, ale pořád si nejsem jistý, jak to celé funguje. Jaké typy přístupových bodů byste doporučili? Je lepší investovat do dražšího modelu nebo stačí něco levnějšího? Také bych chtěl vědět, jak daleko může být ten přístupový bod od routeru a jestli to vůbec bude mít smysl. Omlouvám se za všechny ty otázky najednou, ale fakt bych chtěl mít konečně klid na práci i na zábavu venku. Děkuju všem za rady!