Kde najdu dokumentaci pro konfiguraci agentů na Linuxu?
Mám takový problém a doufám, že mi někdo pomůže. Už nějakou dobu se zabývám správou serverů a teď bych chtěl trochu víc proniknout do světa Linuxu. Moje poslední úkoly se týkají konfigurace agentů na Linuxu, ale bohužel nemám tušení, kde začít. Narazil jsem na několik fór a článků, ale většinou jsou to buď zastaralé informace nebo příliš složité pro mě. Takže bych se chtěl zeptat, jestli neznáte nějaké dobré zdroje, kde bych našel pořádnou dokumentaci ohledně konfigurace těchto agentů. Hlavně by mě zajímalo, jak to funguje v praxi a co všechno je potřeba udělat, abych měl vše správně nastavené. Mám na mysli jak oficiální stránky, tak případně i nějaké uživatelské příručky nebo návody, které by mi ukázaly krok za krokem, co všechno musím udělat. Jsem si vědom toho, že může být hodně rozdílů mezi různými distribucemi Linuxu jako Ubuntu, CentOS nebo Debian, takže by bylo fajn mít něco, co pokrývá široké spektrum. Taktéž by mě zajímalo, jestli máte zkušenosti s konkrétními nástroji nebo frameworky pro tyto agenty. Děkuju za každou radu a tip!