Selhání zálohovacího systému - co s tím?
Mám problém, který mě dost frustruje. Nedávno jsem se rozhodl investovat do zálohovacího systému, abych měl jistotu, že všechna má důležitá data budou v bezpečí. Udělal jsem všechno, co jsem považoval za správné. Nastavil jsem automatické zálohy, zvolil externí disk a dokonce jsem si pořídil i cloudové úložiště pro případ, že by se něco stalo s mým lokálním diskem. Vše vypadalo skvěle a byl jsem si jistý, že mám vše pod kontrolou. Ale teď, když jsem potřeboval přistoupit ke svým datům, zjistil jsem, že zálohy selhaly. Ano, čtete správně. Zálohování nefungovalo tak, jak mělo. Zkoušel jsem se dostat k datům na disku, ale není tam nic. Všechny ty hodiny práce a důležité soubory jsou pryč a já nevím, co dělat. Chtěl bych se zeptat: jaké jsou možnosti obnovy dat v případě selhání zálohovacího systému? Je nějaký software nebo služby, které by mi mohly pomoct? Měl bych zkusit něco konkrétního nebo je lepší se obrátit na odborníky? Co dělat v takovém případě? Jaké kroky bych měl podniknout hned teď? Opravdu mě to trápí a chtěl bych slyšet vaše rady a tipy, jestli někdo prošel něčím podobným alebo víte o nějakých osvědčených metodách obnovy ztracených dat.