Jak mohu zrychlit načítání své e-commerce stránky v cloudu?
Nedávno jsem se pustil do rozvoje své e-commerce stránky a musím přiznat, že se potýkám s jedním velkým problémem. Když se na stránku někdo pokusí dostat, trvá to věčnost, než se načte. A to je samozřejmě katastrofa, protože jak všichni víme, rychlost načítání je klíčová pro udržení zákazníků a zvýšení konverzí. Zkoušel jsem různé triky, ale stále to není ono. Možná mi někdo z vás bude moci poradit nějaké konkrétní tipy, jak efektivně zrychlit načítání mé e-commerce stránky, která je hostovaná v cloudu? Představa, že zákazníci odcházejí kvůli tomu, že se stránka načítá pomalu, mě opravdu děsí. Uvažoval jsem o optimalizaci obrázků a využití cachingu, ale vůbec nevím, co dalšího bych mohl udělat. Je dobré použít nějaké pluginy na zrychlení? A co třeba CDN? Mám pocit, že bych měl také zkontrolovat rychlost serveru a celkovou infrastrukturu v cloudu, ale nejsem si jistý, kde začít. Víte někdo o nějakých osvědčených postupech nebo doporučeních pro zrychlení e-commerce stránek? Jaké nástroje bych mohl použít pro analýzu výkonu a co byste doporučili pro optimalizaci kódu? Každý tip nebo rada by byly opravdu vítány!