Můžu použít bat soubor pro zálohu na externí disk?
Zdravím všechny, mám dotaz ohledně zálohování dat. Plánuji si udělat zálohu všech důležitých souborů, které mám na svém počítači, a chtěl bych to provést nějak efektivně. Napadlo mě, že bych mohl použít bat soubor, ale nejsem si úplně jistý, jestli je to dobrá cesta. Může mi někdo poradit, jestli je možné napsat bat soubor, který by mi automaticky zkopíroval všechny potřebné složky a soubory na externí disk? Jaké příkazy bych měl použít a jak to celé správně nastavit? Mám v plánu připojit externí disk přes USB a chci se ujistit, že to bude fungovat bez problémů. Zaujalo mě, že bat soubory jsou vlastně takové skripty, které mohou zjednodušit různé úkoly, ale bojím se, aby se mi něco neztratilo nebo abych neudělal nějakou chybu při kopírování. Taktéž bych chtěl vědět, jestli je třeba mít na externím disku nějaký specifický formát nebo strukturu složek, aby to fungovalo jak má. Také mě zajímá, jestli existují nějaké limity co se týče velikosti souborů nebo celkové kapacity disku při používání bat souboru pro zálohu. Děkuju za každou radu a zkušenost!