Co dělat, když se mi nepodařilo obnovit data ze zálohy?
Mám takovou situaci a už si fakt nevím rady. Včera jsem se rozhodl, že obnovím data ze zálohy, co jsem měl udělanou na externím disku, protože mi nenávratně zmizely soubory z hlavního serveru. Myslel jsem si, že to bude jednoduché, ale jakmile jsem začal proces obnovy, tak to prostě nefungovalo. Záloha byla prý v pořádku, ale když jsem ji zkusil načíst, tak se objevila nějaká chybová hláška a já jsem se dostal do bodu, kdy fakt nevím co teď. Zkoušel jsem restartovat server a znovu spustit obnovu, ale ani to nepomohlo. Nevíte, co by mohlo být špatně? Mám pocit, že jsem udělal všechno podle návodu, ale stejně to nefunguje. Jaké další kroky bych mohl vyzkoušet? Mám nějaké důležité soubory, které potřebuju zpátky a nevím, jestli je teď už pozdě nebo jestli existuje nějaký způsob, jak to ještě zachránit. Byl bych opravdu vděčný za každou radu nebo tip, jak postupovat dál. Zkoušel jsem hledat na různých fórech a návodech, ale pořád se mi nedaří najít nic konkrétního, co by mi pomohlo. Je tu někdo, kdo už podobnou situaci zažil? Jak jste to řešili? Pomohla vám třeba nějaká speciální aplikace nebo program na obnovu dat? Jsem fakt zoufalý a nechci přijít o ty soubory úplně. Díky moc za pomoc!