Jak mohu zrychlit načítání webových stránek na mém serveru?
Mám na svém serveru několik webových stránek a všiml jsem si, že načítání trvá docela dlouho. Zkoušel jsem různé pluginy a optimalizační techniky, ale pořád to není ono. Myslím, že by měly být nějaké další možnosti, jak zrychlit načítání, ale nevím přesně, co všechno bych měl udělat. Slyšel jsem něco o kompresi obrázků a cachování, ale nejsem si jistý, jak to správně implementovat. Můj server je na sdíleném hostingu a občas mám pocit, že to může být problém. Zkoušel jsem také změnit DNS servery a podívat se na hostingové plány, ale nevím, jestli to bude mít zásadní vliv. Jaké další kroky bych měl podniknout? Existují nějaké konkrétní nástroje nebo služby, které by mi mohly pomoci analyzovat rychlost načítání mých stránek? A co třeba CDN, má to smysl pro malý web? Jak moc důležité jsou věci jako minifikace kódu nebo asynchronní načítání skriptů? Taky jsem slyšel, že optimalizace databáze může mít vliv na rychlost, ale to už se mi zdá jako pokročilejší téma. Jaké máte tipy nebo doporučení k tomu, abych mohl zrychlit načítání svých webových stránek? Budu rád za jakoukoli pomoc!