Jakou certifikaci Azure bych měl udělat, pokud chci pracovat v cloudovém vývoji?
Zajímám se o cloudový vývoj a přemýšlím, jaké certifikace Azure by pro mě byly ty nejlepší. Chci se dostat do oblasti, která se zabývá návrhem, implementací a správou cloudových řešení na platformě Microsoft Azure. Mám nějaké zkušenosti s programováním a také s IT, ale nevím přesně, jakou cestou jít, pokud jde o certifikace. Slyšel jsem o různých certifikacích jako je Azure Developer Associate nebo Azure Solutions Architect Expert, ale nejsem si jistý, která z nich by mi mohla otevřít dveře k práci v cloudovém vývoji. Myslíte si, že je lepší začít s nějakou základní certifikací a postupně přecházet na pokročilejší úrovně? Jaké jsou vaše zkušenosti s těmito certifikacemi? Pomohly vám při hledání zaměstnání v oblasti cloudového vývoje? A co takhle doporučení na přípravu na zkoušky? Existují nějaké zdroje nebo kurzy, které byste doporučili? Rád bych slyšel názory od lidí, kteří už mají zkušenosti s prací v cloudu, protože se chci ujistit, že investuji svůj čas a peníze správným směrem. Děkuji za vaše rady!