Jaké jsou hlavní rozdíly mezi OneDrive a Dropboxem?
Zajímá mě, jak se liší OneDrive a Dropbox, pokud jde o cloudové úložiště. Oba jsou populární, ale slyšel jsem, že každý má svoje silné a slabé stránky. Jak to vlastně je s kapacitou úložiště? Který z těchto dvou nabízí lepší možnosti pro sdílení souborů a spolupráci s ostatními? A co bezpečnost, jak si oba stojí v ochraně dat? Slyšel jsem, že OneDrive je dost spojený s Microsoftem a Office 365, ale co Dropbox? Je to lepší pro firmy nebo pro jednotlivce? Mám pocit, že to jsou důležité faktory, které by mohli ovlivnit mé rozhodnutí při výběru cloudového úložiště. Také bych rád věděl, jaké mají uživatelské rozhraní, je nějaké intuitivnější než druhé? Jak to je s integrací s jinými aplikacemi a službami? Vím, že obě služby mají mobilní aplikace, ale fungují obě stejně dobře na různých platformách? A co ceny, která z těchto možností je dostupnější nebo nabízí lepší poměr cena/výkon? Odpovědi na tyto otázky by mi hodně pomohly udělat lepší rozhodnutí ohledně toho, kterou službu si vybrat pro ukládání svých důležitých souborů.