Potřebuju server s vysokou dostupností, co doporučujete?
V poslední době se snažím najít server, který by splnil moje potřeby co nejlépe, a proto mě zajímá, jaké možnosti máme, pokud jde o vysokou dostupnost serverů. Rád bych měl server, který je opravdu spolehlivý a který vydrží i větší zátěž. Přemýšlím o tom, že bych chtěl mít možnost, aby byl server neustále online bez výpadků, protože mám webovou aplikaci, která je pro mě velmi důležitá. Kdyby došlo k nějakému problému s dostupností, tak bych to opravdu špatně nesl. Mám pocit, že to by mohlo mít negativní dopad na mé podnikání nebo dokonce na uživatelskou zkušenost mých zákazníků. Uvažoval jsem o různých cloudových službách, ale někdy se bojím, že by to mohlo být složité nebo drahé. Také jsem slyšel o dedikovaných serverech a virtuálních privátních serverech (VPS), ale nejsem si jistý, co by pro mne bylo nejlepší. Jsou tu nějaké konkrétní služby nebo poskytovatelé, které byste doporučili? Jaké máte zkušenosti s vysokou dostupností a co všechno bych měl brát v úvahu při výběru? Co třeba zálohování dat a možnosti obnovy po havárii? Rád bych věděl více o tom, jak fungují redundantní systémy a zda je lepší jít do vlastního řešení nebo využít něco od třetí strany. Děkuji za jakoukoli pomoc nebo rady!