Proč mi nejdou spustit dotazy v PostgreSQL po aktualizaci?
Nedávno jsem aktualizoval svůj server s PostgreSQL na nejnovější verzi a teď mám problém. Předtím všechno fungovalo bez problémů, ale teď se mi nedaří spustit žádné dotazy. Zkoušel jsem to ve svém oblíbeném nástroji pro správu databází a také v příkazové řádce, ale pokaždé dostávám nějaké divné chyby, které jsem předtím nikdy neviděl. Možná jsem něco přehlédl při aktualizaci, ale nevím, co přesně to může být. Mám podezření, že by to mohlo souviset s některými změnami v konfiguraci nebo s novými datovými typy, které byly přidány. Zkoušel jsem se podívat do logů, ale tam je tolik informací, že se v tom nemohu vyznat. Také mě napadlo, jestli nemohlo dojít k nějaké změně v oprávněních uživatelů nebo databázových schémat. Někdo mi říkal, že někdy po aktualizaci je potřeba provést nějaké dodatečné kroky, aby všechno zase fungovalo jak má. Může mi někdo poradit, co bych měl zkontrolovat nebo jaké kroky podniknout? Je to opravdu frustrující, protože potřebuji spouštět dotazy pro důležitý projekt a bez toho se nikam neposunu. Děkuji za jakoukoliv radu a tipy na řešení!