Jaký je nejlepší nástroj na správu Docker kontejnerů?
Když se člověk pustí do světa Dockeru, tak se brzy ocitne před otázkou, jak nejlépe spravovat všechny ty kontejnery a obrázky, co se mu tam hromadí. Zatímco Docker samotný je super mocný nástroj, tak pro efektivní správu kontejnerů je fajn mít k dispozici nějaký pomocný nástroj. Zajímá mě, co všechno používáte vy, kdo se v této oblasti pohybujete. Mám na mysli hlavně nástroje jako Portainer, Rancher nebo dokonce něco jako Kubernetes, ale to už je asi pro pokročilejší uživatele. Jaké máte zkušenosti s těmito nástroji? Který z nich považujete za nejjednodušší na ovládání a který za nejvíc funkční? A co třeba integrace s CI/CD procesy? Je třeba používat něco speciálního pro automatyzaci nasazení kontejnerů? Rád bych slyšel názory různých uživatelů, protože začínám mít pocit, že bez správného nástroje to bude dost složité. Také by mě zajímalo, zda existují nějaké tipy a triky, které byste doporučili pro začátečníky jako jsem já, abych se vyhnul typickým chybám při práci s kontejnery a správou jejich životního cyklu. Děkuji všem za jakoukoli radu!