Jaké jsou nejčastější problémy při nasazení kontejnerů v Kubernetes?
Zdravím komunitu, chtěl bych se zeptat na něco, co mě už delší dobu trápí. Když se pokouším nasadit kontejnery v Kubernetes, pořád narážím na různé potíže, které mi komplikují život. Mám pocit, že bych měl mít všechno správně nastavené, ale stejně se mi občas stane, že se kontejnery nechtějí spustit nebo vůbec nevydrží běžet. Možná dělám něco špatně nebo mi něco uniká. Jaké jsou vlastně ty nejčastější problémy, které lidé řeší při nasazování kontejnerů v tomto systému? Je to třeba špatná konfigurace YAML souborů, které používám pro definici nasazení? Často slyším o problémech s podmínkami readiness a liveness, ale nejsem si jistý, jak to správně nastavit. Někdy mám také problémy s tím, jak správně spravovat úložiště nebo jak se vypořádat s chybami síťové komunikace mezi kontejnery. Nezmiňuji ani to, že občas narazím na problémy s dostupností služeb a load balancingem. Mohl by někdo shrnout své zkušenosti nebo doporučit nějaké zdroje k těmto problémům? Rád bych se dozvěděl víc o tom, co všechno může při nasazení kontejnerů selhat a jak tomu předejít. Děkuji předem za všechny tipy a rady!