Co dělat, když se mi server zasekne po obnovení zálohy?
Nedávno jsem se dostal do situace, kdy jsem se pokoušel obnovit zálohu našeho serveru, a bohužel se mi to vymklo z rukou. Po provedení obnovení zálohy se server prostě zasekl a já nevím, co s tím. Prošel jsem všechny možné scénáře a snažil jsem se zjistit, co mohlo selhat, ale výsledky nebyly příliš povzbudivé. Zkoušel jsem restartovat server, ale bez úspěchu. Všechny procesy běží na 100%, ale zdá se, že nic nefunguje tak, jak má. Opravdu mě zajímá, zda někdo z vás měl podobný problém. Jaké jsou nejčastější příčiny toho, že se server zasekne po obnovení zálohy? Mohlo by jít o problém s kompatibilitou verzí softwaru, nebo snad něco jiného? Hledám tipy a triky na to, co bych měl zkontrolovat jako první. Je možné, že by mohly být poškozené soubory zálohy, nebo může být problém v nastavení serveru? Jaké kroky bych měl podniknout, abych to vyřešil? Pokud jste zažili něco podobného a máte nějaká řešení nebo rady, budu moc vděčný za jakoukoli pomoc. Snažím se teď přijít na to, jak situaci napravit co nejrychleji, protože náš server je klíčový pro naše podnikání. Děkuji předem všem za odpovědi!