Jak vybrat ten nejlepší sdílený hosting pro můj projekt?
Když přemýšlím o tom, jaký sdílený hosting zvolit pro svůj projekt, začínám být trochu zmatený. Na trhu je tolik možností, že nevím, kde začít. Mám v plánu spustit webovou stránku a nechci na začátek investovat příliš, ale zároveň mi záleží na kvalitě a spolehlivosti. Jaké faktory bych měl brát v úvahu při rozhodování? Je lepší zaměřit se na cenu, nebo je také důležitá rychlost a podpora? A co bezpečnost? Co když se něco stane s mým webem, jak rychle mi poskytovatel pomůže? Zajímalo by mě také, zda je důležité mít možnost škálování v budoucnu, když by se projekt rozrostl. Jaké jsou vaše zkušenosti s různými hostingovými společnostmi? Existují nějaké, které byste doporučili nebo naopak varovali před nimi? Jaké jsou výhody a nevýhody sdíleného hostingu oproti VPS nebo jiným alternativám? Je lepší mít hosting s českou podporou nebo je to jedno? A co technické parametry jako prostor na disku, šířka pásma a podobně – na co bych si měl dávat pozor? Omlouvám se za tolik otázek najednou, ale opravdu bych ocenil jakékoli rady nebo tipy od vás, kteří máte více zkušeností. Děkuji!