Co všechno bych měl vědět o limitech sdíleného hostingu?
Nedávno jsem se začal zajímat o sdílený hosting a chtěl bych se zeptat, co všechno bych měl mít na paměti ohledně jeho limitů? Mám pocit, že je to skvělá volba pro začátečníky, ale zároveň mě trápí, jak moc jsou tyto limity striktní. Například, co přesně zahrnuje limit na šířku pásma? Jaké mohou být důsledky, když tento limit překročím? A co se týká úložného prostoru – je to opravdu tak omezené, jak se říká? Zajímal by mě i výkon serveru při sdíleném hostingu. Jak moc může být ovlivněn tím, že na stejném serveru běží další weby? A jak to vypadá s dostupností a stabilitou – mohu se spolehnout na to, že můj web bude vždy online? Je tu také otázka zákaznické podpory; pokud narazím na problém, jak rychle mohu očekávat reakci od poskytovatele hostingu? A co bezpečnostní aspekty – jak moc je sdílený hosting bezpečný s ohledem na ostatní uživatele na stejném serveru? Tohle všechno mě děsí a rád bych dostal nějaké názory nebo zkušenosti od vás, kdo už máte s tímto typem hostingu zkušenosti. Jaké tipy byste doporučili pro někoho, kdo začíná a chce se vyhnout problémům se sdíleným hostingem?