Kdy přejít na VPS, když mi roste návštěvnost?
Nedávno jsem si všiml, že moje webové stránky začínají mít čím dál větší návštěvnost, což je samozřejmě skvělé, ale začínám se obávat, jestli můj současný hosting zvládne nápor. Mám nějaký sdílený hosting a teď se mi to zdá jako čím dál větší riziko. Přemýšlím, kdy je ten pravý čas přejít na VPS. Jak poznám, že už je to vážně potřeba? Musím mít nějaké konkrétní číslo návštěvnosti, nebo spíš jakékoliv problémy s výkonem by mě měly varovat? Co když bude růst návštěvnosti pomalý, ale stabilní? Je lepší přejít na VPS dřív, než se něco stane, nebo počkat, až se objeví nějaké konkrétní potíže? Zajímalo by mě i to, jaké výhody by mi VPS mohl přinést kromě lepšího výkonu. V poslední době jsem slyšel o různých možnostech a zjistil jsem, že VPS může být mnohem flexibilnější a umožnit mi více kontrolovat server. Ale nechci udělat krok zpět a nakonec se dostat do situace, kdy budu mít víc starostí než užitku. Jak tedy správně odhadnout ten správný okamžik pro přechod na VPS? Děkuju za všechny rady a zkušenosti!