Jaký hosting vybrat pro velký e-shop na WordPressu?
Zdravím všechny, potřebuju poradit s výběrem hostingu pro svůj velký e-shop, který běží na WordPressu. Zvažuju, jaký typ hostingu by byl nejlepší, protože mám obavy, že pokud zvolím špatně, může se mi to vymstít v podobě pomalého načítání stránek nebo dokonce výpadků, což by bylo katastrofální pro mé podnikání. Uvažuji o tom, jestli zvolit sdílený hosting, nebo přejít na VPS nebo dokonce dedikovaný server. Mám už nějaké zkušenosti s webhostingem, ale nikdy jsem neměl e-shop takového rozsahu a nevím, co všechno bych měl brát v úvahu. Myslíte si, že je důležité mít hosting s neomezeným úložištěm? A co šířka pásma – kolik toho vlastně e-shop potřebuje? Další věcí je podpora SSL certifikátu a zálohování dat, co na to říkáte? Vím, že rychlost je klíčová pro udržení zákazníků na stránkách a taky pro SEO. Jaké máte zkušenosti s různými hostingovými společnostmi? Jsou nějaké konkrétní doporučení, které byste mi mohli dát? Rád bych slyšel názory těch z vás, kdo už máte zkušenosti s velkými e-shopy na WordPressu a víte, jaký hosting se osvědčil."