Zabbix neodesílá upozornění, co s tím?
Mám celkem vážný problém se svým Zabbixem. V poslední době jsem si všiml, že se mi vůbec neodesílají upozornění na problémy, což je dost frustrující, protože potřebuji být informován o stavu serverů a různých služeb, které monitoruji. Nejdřív jsem si myslel, že se jedná jen o dočasný výpadek nebo něco podobného, ale už to trvá nějakou dobu a já jsem z toho čím dál víc nervózní. Zkontroloval jsem nastavení notifikací a všechno vypadá správně. Mám zadané správné e-mailové adresy a i další možnosti jako SMS nebo Jabber, ale nic mi prostě nechodí. Zkoušel jsem i restartovat Zabbix server, jestli to náhodou nepomůže, ale ani to nezabralo. V logu Zabbixu žádné chyby nevidím a nevím si rady, co dál. Mělo by mi to posílat upozornění na kritické stavy i na některé varování a teď mám pocit, že bych měl být na všechno sám a to opravdu nechci. Takže co teď? Je možné, že je chyba někde v konfiguraci nebo snad na úrovni serveru? Jaké jsou další kroky, které bych měl vyzkoušet? Co byste dělali na mém místě? Každá rada by mi pomohla.