Jak bych mohl snížit rušení Wi-Fi signálu v bytě?
Mám problém s Wi-Fi signálem v mém bytě a chtěl bych se zeptat, co by mohlo pomoci snížit rušení. V poslední době jsem si všiml, že internet často padá nebo je strašně pomalý, zejména když se pokouším koukat na filmy nebo hrát online hry. Mám router umístěný v obýváku, ale signál se nedostává do všech místností, ať už to zkouším jakkoli. Zajímalo by mě, jestli jsou nějaké konkrétní věci, které bych mohl udělat, abych zlepšil pokrytí a stabilitu mé sítě. Přemýšlel jsem o přemístění routeru do jiného rohu bytu, ale nevím, jestli by to opravdu pomohlo. Napadlo mě také, jestli by byly užitečné nějaké Wi-Fi zesilovače nebo opakovače signálu. Může mít vliv i to, když mám v bytě hodně elektroniky? Vím, že některé zařízení ruší signál, jako mikrovlnky nebo Bluetooth zařízení. Jak moc je to skutečně problém? Taktéž mě zajímá, jestli by mohlo pomoci změnit kanál na routeru nebo nastavit jinou frekvenci. Jsem docela nováček v této oblasti a nevím přesně, co všechno bych měl zvážit. Každý tip nebo rada by mi moc pomohly, protože chci mít konečně stabilní připojení bez výpadků.