Proč se nemůžu připojit k VPN a co s tím dělat?
Mám problém s připojením k VPN, ať to zkouším jak chci, prostě to nefunguje. Zkoušel jsem už všechny možné varianty, ale pořád se to nedaří. Mám správně nastavené všechny údaje, co jsem dostal od poskytovatele VPN, ale když se pokusím připojit, tak se to stále seká na nějaké chybě. Zkoušel jsem to na různých zařízeních i různých sítích, ale výsledek je vždy stejný - buď se to vůbec nepřipojí, nebo dostanu nějakou chybovou hlášku. Například mi to ukazuje chybu 800 nebo 619, což asi znamená, že je něco špatně s připojením, ale nevím, co přesně s tím udělat. Internet mi funguje normálně bez VPN, takže to nebude problém s mým připojením. Zkoušel jsem restartovat router, přeinstalovat software pro VPN a dokonce jsem i zkontroloval firewall a antivirák. I tak se pořád nemůžu připojit. Nevíte někdo, co by mohlo být špatně? Mám možnost připojit se k jinému serveru nebo zkusit jiný protokol? Je nějaký tip, jak zjistit, kde je problém? A co třeba nastavení DNS? Mám pocit, že už jsem vyzkoušel snad všechno a začínám být frustrovaný z toho, že nemůžu využívat služeb VPN tak, jak bych chtěl. Nemáte někdo podobnou zkušenost nebo radu, co s tím dělat? Jaké jsou další kroky, které bych měl vyzkoušet? Děkuju za jakoukoli pomoc!