Co použít pro efektivní logování v PHP?
Přemýšlím, co všechno můžu použít pro efektivní logování v PHP. Mám nějaké zkušenosti s různýma knihovnami a frameworky, ale když přijde na to, co je nejlepší pro správu logů, tak se v tom ztrácím. Zjistil jsem, že logování je strašně důležité, hlavně když se něco pokazí nebo potřebuju sledovat, co se na serveru děje. Zkoušel jsem už použít standardní funkce jako error_log(), ale nevím, jestli to stačí. Slyšel jsem o Monologu, což je prý hodně populární a flexibilní knihovna, ale nemám s tím příliš zkušeností. Jaké máte zkušenosti vy? Jaké metody nebo nástroje používáte pro logování? A co byste doporučili ohledně nastavení logovacích úrovní nebo formátování zpráv? Je lepší logovat do souborů nebo využívat nějaké externí služby? Chtěl bych mít přehled o tom, co se na serveru děje v reálném čase, takže pokud máte nějaké tipy na monitoring a alerting spojený s logováním, budu moc rád. Jak to děláte ve svých projektech? Hlavně bych chtěl vědět, co funguje nejlépe a jak se vyhnout nějakým běžným chybám. Děkuji předem za všechny rady a tipy!