Co dělat, když moje aplikace neběží na nové verzi operačního systému?
Narazil jsem na problém, který mě opravdu trápí. Nedávno jsem si aktualizoval operační systém na nejnovější verzi, protože jsem slyšel, že přináší spoustu vylepšení a nových funkcí. Ale teď se mi zdá, že moje oblíbená aplikace, kterou pravidelně používám, přestala fungovat. Zobrazují se mi různé chybové hlášky a já nevím, co s tím dělat. Zkoušel jsem ji přeinstalovat, ale nepomohlo to. Vůbec nevím, jestli je problém v samotné aplikaci nebo v nastavení systému. Myslíte si, že se dá nějak zjistit, jestli je aplikace kompatibilní s touto novou verzí? Nebo bych měl hledat nějaké alternativy? Četl jsem na různých fórech, že někteří lidé měli podobný problém po aktualizaci a našli nějaká řešení, ale moc tomu nerozumím. Může mi někdo poradit, co bych měl zkusit jako první? Je tu vůbec šance, že by se to dalo opravit bez toho, abych musel čekat na nějakou aktualizaci od vývojářů? A co je vlastně nejlepší způsob, jak sledovat změny a novinky ohledně kompatibility aplikací s novými systémy? Děkuju za jakoukoliv pomoc.